Synonymerna.se logotyp

Synonymer till påk

 

Synonymer till påk

Engelsk översättning av påk

  • (vardagligt "ben") thick stick

Sökvolym på internet för påk

Sökvolymen för påk är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om påk

Vi har totalt två synonymer till påk, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för påk, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet påk

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet påk i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till påk

Ord som innehåller eller liknar påk: alltför påkostad, bli påkommen på bar gärning, kompakt, kompakta, kompaktboende, köttspak, krampaktig, opak, opåkallad, påkalla, påkanelen, påkänning, paket, paket

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av påk

påk synonym
andra ord för påk
påk betyder
exempel påk
påk förklaring
definition påk
påk i en mening
stavning påk
påk annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är påk synonymt med både klubba och slagträ, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)