Synonymerna.se logotyp

Synonymer till påföljder

 

Synonymer till påföljder

Sökvolym på internet för påföljder

Sökvolymen för påföljder är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om påföljder

Vi har totalt två synonymer till påföljder, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för påföljder inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad påföljder betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till påföljder. Exempelvis kan man söka efter andra ord för påföljder samt även hur man stavar till påföljder. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av påföljder eller en mer djupgående förklaring av påföljder egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till påföljder är att leta efter antonymer till påföljder, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om påföljder

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för påföljder i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 27
  • Ordets poäng i Betapet: 28
  • Ordets poäng i WordFeud: 27

Närmeord till påföljder

Ord som innehåller eller liknar påföljder: logiska påföljder, påföljd, påföljden


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är påföljder synonymt med både effekter och konsekvenser, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)