Synonymerna.se logotyp

Synonymer till orolighet

 

Synonymer till orolighet

Engelsk översättning av orolighet

  • disturbance

Sökvolym på internet för orolighet

Sökvolymen för orolighet är ca. 30 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 30 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om orolighet

Vi har totalt en synonym till orolighet, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för orolighet, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad orolighet betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till orolighet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för orolighet samt även hur man stavar till orolighet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av orolighet eller en mer djupgående förklaring av orolighet egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till orolighet är att leta efter antonymer till orolighet, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om orolighet

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för orolighet i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tumult synonymt med orolighet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)