Synonymerna.se logotyp

Synonymer till orimligt

 

Synonymer till orimligt

Sökvolym på internet för orimligt

Sökvolymen för orimligt är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om orimligt

Vi har totalt fem synonymer till orimligt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för orimligt inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad orimligt betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till orimligt. Exempelvis kan man söka efter andra ord för orimligt samt även hur man stavar till orimligt. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av orimligt eller en mer djupgående förklaring av orimligt egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till orimligt är att leta efter antonymer till orimligt, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om orimligt

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för orimligt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till orimligt

Ord som innehåller eller liknar orimligt: orimlig, orimlig och tokig, orimliga, orimlighet, till orimlighet


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är orimligt synonymt med både absurdt och barockt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)