Synonymerna.se logotyp
 

Engelsk översättning av opera

  • (både konstverk och byggnad) opera

Sökvolym på internet för opera

Sökvolymen för opera är ca. 14800 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 14800 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om opera

Vi har tyvärr varken några synonymer eller antonymer till opera registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns dock en engelsk översättning inlagd för opera, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet opera

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet opera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till opera

Ord som innehåller eller liknar opera: bortoperation av bröstet, bortoperation av testikel, bortopererande, bortoperering, copernicium, döper, genomgå kirurgisk operation, kannstöperi, kooperation, kooperativ, Kooperativa Förbundet, köper, modus operandi, operation, operationen, operationer, operationsklämma, operativ, operativsystem, operativt tvärsnitt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av opera

opera synonym
andra ord för opera
opera betyder
exempel opera
opera förklaring
definition opera
opera i en mening
stavning opera
opera annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)