Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ondskefull

 

Synonymer till ondskefull

Sökvolym på internet för ondskefull

Sökvolymen för ondskefull är ca. 50 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 50 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ondskefull

Vi har totalt sju synonymer till ondskefull, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för ondskefull inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet ondskefull

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet ondskefull i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ondskefull

ondskefull synonym
andra ord för ondskefull
ondskefull betyder
exempel ondskefull
ondskefull förklaring
definition ondskefull
ondskefull i en mening
stavning ondskefull
ondskefull annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ondskefull synonymt med både illvillig och ond, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)