Synonymerna.se logotyp

Synonymer till Nh

 

Synonymer till Nh

förkortning för grundämne
nihonium

Sökvolym på internet för Nh

Sökvolymen för Nh är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är nh

Mer information om Nh

Vi har totalt en synonym till Nh, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för Nh inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet Nh

  • Antal bokstäver: 2
  • Antal vokaler: 0
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet Nh i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till Nh

Ord som innehåller eller liknar Nh: allmänhet, andelslägenhet, angelägenhet, anhålla, anhållan, anhållande, anhållen, anhålles, anhalt, anhang, anhängare, anhängare av islam, anhängig

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av Nh

nh synonym
andra ord för nh
nh betyder
exempel nh
nh förklaring
definition nh
nh i en mening
stavning nh
nh annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nihonium synonymt med Nh, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)