Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till ngo

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till ngo.


Vad betyder ngo

Sett till sina synonymer betyder ngo ungefär gräsrotsorganisation eller icke-statlig organisation, men är även synonymt med exempelvis "frivilligorganisation". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ngo.


Närmeord till ngo

I vår databas över ord finns 14 ord som innehåller eller liknar ngo. Här kommer de tio första.


Mer information om ngo

Andra sätt att lära sig mer kring vad ngo betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ngo samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ngo för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till ngo, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om ngo

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ngo i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ngo synonymt med både gräsrotsorganisation och icke-statlig organisation, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.