Synonymerna.se logotyp

Synonymer till myntets framsida

 

Synonymer till myntets framsida

Antonymer (motsatsord) till myntets framsida

Engelsk översättning av myntets framsida

  • frontside of coin

Sökvolym på internet för myntets framsida

Sökvolymen för myntets framsida är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om myntets framsida

Vi har totalt fem synonymer till myntets framsida, samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för myntets framsida, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet myntets framsida

  • Antal bokstäver: 15
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är myntets framsida synonymt med både advers och åtsida, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är myntets baksida en antonym till myntets framsida.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)