Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mycket roliga

 

Synonymer till mycket roliga

Mer information om mycket roliga

Vi har totalt en synonym till mycket roliga, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för mycket roliga inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad mycket roliga betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till mycket roliga. Exempelvis kan man söka efter andra ord för mycket roliga samt även hur man stavar till mycket roliga. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av mycket roliga eller en mer djupgående förklaring av mycket roliga egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till mycket roliga är att leta efter antonymer till mycket roliga, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om mycket roliga

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Närmeord till mycket roliga

Ord som innehåller eller liknar mycket roliga: mycket rolig, mycket roligt


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är dråpliga synonymt med mycket roliga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)