Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till mycket gammal

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till mycket gammal.


Vad betyder mycket gammal

Sett till sin synonym betyder mycket gammal ungefär antik, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till mycket gammal.


Närmeord till mycket gammal

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar mycket gammal.


Mer information om mycket gammal

Andra sätt att lära sig mer kring vad mycket gammal betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för mycket gammal samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av mycket gammal för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till mycket gammal, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om mycket gammal

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är antik synonymt med mycket gammal, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.