Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mötas

 

Synonymer till mötas

Engelsk översättning av mötas

  • meet, pass

Sökvolym på internet för mötas

Sökvolymen för mötas är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om mötas

Vi har totalt åtta synonymer till mötas, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för mötas, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet mötas

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet mötas i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till mötas

Ord som innehåller eller liknar mötas: bemöta, bemötande, bemötas, få ett starkt motargument, ge ett starkt motargument, mota, möta, motar, motarbeta

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av mötas

mötas synonym
andra ord för mötas
mötas betyder
exempel mötas
mötas förklaring
definition mötas
mötas i en mening
stavning mötas
mötas annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mötas synonymt med både sammanträffa och träffa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)