Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till möbelvirke

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till möbelvirke.


Vad betyder möbelvirke

Sett till sina synonymer betyder möbelvirke ungefär möbelämne, men är även synonymt med exempelvis "virke för möbler". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till möbelvirke. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet möbelvirke kan användas i en mening, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för möbelvirke

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet möbelvirke kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.

 1. Som jag sade tidigare är jag ute efter möbelvirke, i första hand björk men även kärnfuru fungerar.
 2. Men nu har även intresset för furu som möbelvirke ökat i Kina.
 3. Vår främsta specialitet är snickerifura och möbelvirke, även om vi arbetar med de flesta material.
 4. Syftet med undersökningen är att ta reda på hur skogen skall skötas för att få fram så mycket möbelvirke som möjligt, utan att påverka miljön.
 5. Det är på grund av biologin som man måste torka ett möbelvirke på konstgjord väg.

Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.


Engelsk översättning av möbelvirke

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet möbelvirke.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "möbelvirke" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet möbelvirke förekommer det i genomsnitt ca. 590 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om möbelvirke

Andra sätt att lära sig mer kring vad möbelvirke betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för möbelvirke samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av möbelvirke för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till möbelvirke, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om möbelvirke

 • Antal bokstäver: 10
 • Antal vokaler: 4
 • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för möbelvirke i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 23
 • Ordets poäng i Betapet: 24
 • Ordets poäng i WordFeud: 22

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är möbelvirke synonymt med både möbelämne och virke för möbler, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.