Synonymerna.se logotyp

Synonymer till millimeter

 

Synonymer till millimeter

förkortning för
mm

Engelsk översättning av millimeter

  • millimetre

Mer information om millimeter

Vi har totalt en synonym till millimeter, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för millimeter, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad millimeter betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till millimeter. Exempelvis kan man söka efter andra ord för millimeter samt även hur man stavar till millimeter. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av millimeter eller en mer djupgående förklaring av millimeter egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till millimeter är att leta efter antonymer till millimeter, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om millimeter

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för millimeter i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till millimeter

Ord som innehåller eller liknar millimeter: ha millimetrarna på sin sida


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mm synonymt med millimeter, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)