Synonymerna.se logotyp

Synonymer till medgav

 

Synonymer till medgav

Antonymer (motsatsord) till medgav

Engelsk översättning av medgav

  • admitted

Mer information om medgav

Vi har totalt sex synonymer till medgav, samt två antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för medgav, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad medgav betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till medgav. Exempelvis kan man söka efter andra ord för medgav samt även hur man stavar till medgav. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av medgav eller en mer djupgående förklaring av medgav egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till medgav är att leta efter antonymer till medgav, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om medgav

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för medgav i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till medgav

Ord som innehåller eller liknar medgav: medgång


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är medgav synonymt med både accepterade och beviljade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är förhindrade en antonym till medgav.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)