Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till manodepressiv

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till manodepressiv.


Vad betyder manodepressiv

Sett till sin synonym betyder manodepressiv ungefär bipolär, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till manodepressiv. Vår databas innehåller även en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Engelsk översättning av manodepressiv

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet manodepressiv.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "manodepressiv" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet manodepressiv förekommer det i genomsnitt ca. 3600 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om manodepressiv

Andra sätt att lära sig mer kring vad manodepressiv betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för manodepressiv samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av manodepressiv för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till manodepressiv, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om manodepressiv

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för manodepressiv i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bipolär synonymt med manodepressiv, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.