Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mangan

 

Synonymer till mangan

förkortning för grundämne
Mn

Engelsk översättning av mangan

  • manganese

Närmeord till mangan

Ord som innehåller eller liknar mangan: ha många bollar i luften, ha många järn i elden, ha många saker att sköta, ha många strängar på sin lyra, inmänga, många, manga, många aktiviteter samtidigt, många uppgifter samtidigt, mångahanda, mångalen, sammangående

Sökvolym på internet för mangan

Sökvolymen för mangan är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om mangan

Vi har totalt två synonymer till mangan, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för mangan, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet mangan

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet mangan i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mangan synonymt med både grundämne 25 och Mn, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)