Synonymerna.se logotyp

Synonymer till lump

 

Synonymer till lump

Engelsk översättning av lump

  • rags

Sökvolym på internet för lump

Sökvolymen för lump är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om lump

Vi har totalt två synonymer till lump, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för lump, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet lump

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet lump i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till lump

Ord som innehåller eller liknar lump: av en slump, begå ett klumpigt misstag, bilda klumpar, hamna i något av ren slump, hopklumpning, ihopklumpad, ihopklumpade, ihopklumpning, klump, klumpa, klumpa ihop, klumpa sig, klumpeduns, klumpfot, klumpig

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av lump

lump synonym
andra ord för lump
lump betyder
exempel lump
lump förklaring
definition lump
lump i en mening
stavning lump
lump annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lump synonymt med både skit och skräp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)