Synonymerna.se logotyp

Synonymer till lovorda

 

Synonymer till lovorda

Engelsk översättning av lovorda

  • praise, extol

Mer information om lovorda

Vi har totalt sju synonymer till lovorda, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för lovorda, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad lovorda betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till lovorda. Exempelvis kan man söka efter andra ord för lovorda samt även hur man stavar till lovorda. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av lovorda eller en mer djupgående förklaring av lovorda egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till lovorda är att leta efter antonymer till lovorda, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om lovorda

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för lovorda i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till lovorda

Ord som innehåller eller liknar lovorda: lovord, lovordade, lovordande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lovorda synonymt med både berömma och prisa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)