Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till litektomi

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till litektomi.


Vad betyder litektomi

Litektomi är en medicinsk term för ett operativt borttagande av en sten (medicinsk term: konkrement).


Sett till sin synonym betyder litektomi ungefär litotomi, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till litektomi.

Texten uppdaterades senast 2016-11-30


Mer information om litektomi

Andra sätt att lära sig mer kring vad litektomi betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av litektomi är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om litektomi

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för litektomi i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är litotomi synonymt med litektomi, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.