Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ligan

 

Synonymer till ligan

brottslingar
bandet, gänget, maffian
sport
serien

Sökvolym på internet för ligan

Sökvolymen för ligan är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ligan

Vi har totalt fyra synonymer till ligan, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för ligan inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet ligan

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet ligan i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till ligan

Ord som innehåller eller liknar ligan: äckliga, adliga, ålderdomliga, aligator, alla möjliga, alla möjliga personer, alla möjliga riktningar, alldagliga, alldagligare

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ligan

ligan synonym
andra ord för ligan
ligan betyder
exempel ligan
ligan förklaring
definition ligan
ligan i en mening
stavning ligan
ligan annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ligan synonymt med både bandet och gänget, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)