Synonymerna.se logotyp

Synonymer till lesb

 

Synonymer till lesb

vardagligt
lesbisk

Mer information om lesb

Vi har totalt en synonym till lesb, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för lesb inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad lesb betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till lesb. Exempelvis kan man söka efter andra ord för lesb samt även hur man stavar till lesb. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av lesb eller en mer djupgående förklaring av lesb egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till lesb är att leta efter antonymer till lesb, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om lesb

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för lesb i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till lesb

Ord som innehåller eller liknar lesb: lesba, lesbisk


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lesbisk synonymt med lesb, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)