Synonymerna.se logotyp

Synonymer till laddhybrid

 

Synonymer till laddhybrid

Vad betyder laddhybrid?

En laddhybrid är en hybridbil med uppladdningsbart batteri.

Ordet laddhybrid var en del av nyordslistan 2008 från Institutet för språk och folkminnen (Isof).

Texten uppdaterades senast 2020-01-15

Sökvolym på internet för laddhybrid

Sökvolymen för laddhybrid är ca. 4400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 4400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om laddhybrid

Vi har totalt en synonym till laddhybrid, men tyvärr inte några antonymer, registrerad i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för laddhybrid inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet laddhybrid

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet laddhybrid i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 26
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hybridbil synonymt med laddhybrid, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)