Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kringgå

 

Synonymer till kringgå

Engelsk översättning av kringgå

  • evade

Mer information om kringgå

Vi har totalt två synonymer till kringgå, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för kringgå, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kringgå

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet kringgå i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till kringgå

Ord som innehåller eller liknar kringgå: bottenförankring, dansen kring den gyllene kalven, dansen kring guldkalven, dansen kring guldkalven, drev omkring, driva omkring, driver omkring, färdas omkring, fetma kring magen, förankring, föras omkring, försäkring, Försäkringskassan, gå omkring snobbigt, gå omkring sysslolös, härja omkring, härjar omkring, kring

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kringgå

kringgå synonym
andra ord för kringgå
kringgå betyder
exempel kringgå
kringgå förklaring
definition kringgå
kringgå i en mening
stavning kringgå
kringgå annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kringgå synonymt med både gäcka och undvika, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)