Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kring

Synonymer till kring

Engelsk översättning av kring

  • around

Närmeord till kring

Ord som innehåller eller liknar kring: bottenförankring, dansen kring den gyllene kalven, dansen kring guldkalven, dansen kring guldkalven, drev omkring, driva omkring, driver omkring, färdas omkring, fetma kring magen, förankring, föras omkring, försäkring, Försäkringskassan, gå omkring snobbigt, gå omkring sysslolös, härja omkring, härjar omkring

Sökvolym på internet för kring

Sökvolymen för kring är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kring

Vi har totalt fyra synonymer till kring, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för kring, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kring

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet kring i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kring synonymt med både runt och runtom, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)