Synonymerna.se logotyp

Synonymer till koppla

 

Synonymer till koppla

Antonymer (motsatsord) till koppla

Engelsk översättning av koppla

  • (vardagligt) catch on

Sökvolym på internet för koppla

Sökvolymen för koppla är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om koppla

Vi har totalt tretton synonymer till koppla, samt tre antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för koppla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad koppla betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till koppla. Exempelvis kan man söka efter andra ord för koppla samt även hur man stavar till koppla. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av koppla eller en mer djupgående förklaring av koppla egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till koppla är att leta efter antonymer till koppla, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om koppla

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för koppla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till koppla

Ord som innehåller eller liknar koppla: återkoppla, återkopplar, återkoppling, avkoppling


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är koppla synonymt med både anknyta och ansluta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är skilja en antonym till koppla.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)