Synonymerna.se logotyp

Synonymer till knott

 

Synonymer till knott

Engelsk översättning av knott

  • gnat

Sökvolym på internet för knott

Sökvolymen för knott är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om knott

Vi har totalt en synonym till knott, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för knott, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad knott betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till knott. Exempelvis kan man söka efter andra ord för knott samt även hur man stavar till knott. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av knott eller en mer djupgående förklaring av knott egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till knott är att leta efter antonymer till knott, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om knott

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för knott i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till knott

Ord som innehåller eller liknar knott: kindknota, knot, knota, knotig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är liten mygga synonymt med knott, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)