Synonymerna.se logotyp

Synonymer till klumpeduns

 

Synonymer till klumpeduns

Sökvolym på internet för klumpeduns

Sökvolymen för klumpeduns är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om klumpeduns

Vi har totalt en synonym till klumpeduns, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för klumpeduns inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet klumpeduns

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet klumpeduns i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 24
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av klumpeduns

klumpeduns synonym
andra ord för klumpeduns
klumpeduns betyder
exempel klumpeduns
klumpeduns förklaring
definition klumpeduns
klumpeduns i en mening
stavning klumpeduns
klumpeduns annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är klumpig person synonymt med klumpeduns, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)