Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till kJ

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till kJ.


Vad betyder kJ

Sett till sin synonym betyder kJ ungefär kilojoule, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till kJ. Vår databas innehåller även en exempelmeningar på hur ordet kJ kan användas i en mening.


Exempelmeningar för kJ

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet kJ kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Via observation av fåglarnas förhållande till utomhusvoljärer har det fastställts att dagsbehovet under vintern är 45,2 kJ.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till kJ

I vår databas över ord finns 11 ord som innehåller eller liknar kJ. Här kommer de tio första.


Mer information om kJ

Andra sätt att lära sig mer kring vad kj betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av kj är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om kJ

  • Antal bokstäver: 2
  • Antal vokaler: 0
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för kJ i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kilojoule synonymt med kJ, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.