Synonymerna.se logotyp

Synonymer till keff

 

Synonymer till keff

förortssvenska
dålig

Sökvolym på internet för keff

Sökvolymen för keff är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om keff

Vi har totalt en synonym till keff, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för keff inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad keff betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till keff. Exempelvis kan man söka efter andra ord för keff samt även hur man stavar till keff. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av keff eller en mer djupgående förklaring av keff egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till keff är att leta efter antonymer till keff, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om keff

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för keff i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är dålig synonymt med keff, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)