Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kasserad

 

Synonymer till kasserad

Mer information om kasserad

Vi har totalt en synonym till kasserad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för kasserad inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad kasserad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till kasserad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för kasserad samt även hur man stavar till kasserad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av kasserad eller en mer djupgående förklaring av kasserad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till kasserad är att leta efter antonymer till kasserad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om kasserad

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för kasserad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till kasserad

Ord som innehåller eller liknar kasserad: grupptrakasserier, inkassera, inkassering av skatt, kassera, kasserade, kasserar, kasserat, trakassera, trakasserade, trakasseri


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är makulerad synonymt med kasserad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)