Synonymerna.se logotyp

Synonymer till iterera

 

Synonymer till iterera

Sökvolym på internet för iterera

Sökvolymen för iterera är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om iterera

Vi har totalt en synonym till iterera, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för iterera inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad iterera betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till iterera. Exempelvis kan man söka efter andra ord för iterera samt även hur man stavar till iterera. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av iterera eller en mer djupgående förklaring av iterera egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till iterera är att leta efter antonymer till iterera, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om iterera

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för iterera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till iterera

Ord som innehåller eller liknar iterera: itererande, itererande process


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är upprepa synonymt med iterera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)