Synonymerna.se logotyp

Synonymer till i stort sett

 

Synonymer till i stort sett

Sökvolym på internet för i stort sett

Sökvolymen för i stort sett är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om i stort sett

Vi har totalt fyra synonymer till i stort sett, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för i stort sett inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet i stort sett

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Närmeord till i stort sett

Ord som innehåller eller liknar i stort sett: i stort sett överens

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av i stort sett

i stort sett synonym
andra ord för i stort sett
i stort sett betyder
exempel i stort sett
i stort sett förklaring
definition i stort sett
i stort sett i en mening
stavning i stort sett
i stort sett annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är i stort sett synonymt med både i det hela och i det närmaste, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)