Synonymerna.se logotyp

Synonymer till horn

 

Synonymer till horn

Engelsk översättning av horn

  • horn

Sökvolym på internet för horn

Sökvolymen för horn är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om horn

Vi har totalt en synonym till horn, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för horn, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet horn

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet horn i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till horn

Ord som innehåller eller liknar horn: förhornad hudtapp, fyrhörning, hörn, horn i sidan, hörna, hornämne, hornhinna, hornhinneinflammation, hornhinnereflex, hornlager, hörnsten, hudhorn, kila runt hörnet, månghörning, metallhörn, parallellsidig fyrhörning, retning i hornhinnan, signalhorn, stånga hornen av sig

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av horn

horn synonym
andra ord för horn
horn betyder
exempel horn
horn förklaring
definition horn
horn i en mening
stavning horn
horn annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lur synonymt med horn, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)