Synonymerna.se logotyp

Synonymer till hematologi

 

Synonymer till hematologi

medicinsk terminologi
läran om blodet

Sökvolym på internet för hematologi

Sökvolymen för hematologi är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om hematologi

Vi har totalt en synonym till hematologi, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för hematologi inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad hematologi betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till hematologi. Exempelvis kan man söka efter andra ord för hematologi samt även hur man stavar till hematologi. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av hematologi eller en mer djupgående förklaring av hematologi egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till hematologi är att leta efter antonymer till hematologi, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om hematologi

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för hematologi i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är läran om blodet synonymt med hematologi, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)