Synonymerna.se logotyp

Synonymer till hårsida på läder

 

Synonymer till hårsida på läder

Engelsk översättning av hårsida på läder

  • grainside of leather

Exempelmeningar för hårsida på läder

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet hårsida på läder kan användas.

  1. Namnet på byn Narva kommer faktiskt från det att det är en gammal plats för päls- och skinnförsäljning, ordet "narv" betyder just hårsida på läder (eller skinn).
  2. Patrik fick en konstig känsla när han kliade sig på benet, det kändes hårt och narigt, nästan som en slags hårsida på läder.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för hårsida på läder

Sökvolymen för hårsida på läder är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om hårsida på läder

Vi har totalt två synonymer till hårsida på läder, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för hårsida på läder, det finns även två exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda hårsida på läder i en mening.

Andra sätt att lära sig mer kring vad hårsida på läder betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till hårsida på läder. Exempelvis kan man söka efter andra ord för hårsida på läder samt även hur man stavar till hårsida på läder. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av hårsida på läder eller en mer djupgående förklaring av hårsida på läder egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till hårsida på läder är att leta efter antonymer till hårsida på läder, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om hårsida på läder

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hårsida på läder synonymt med både narv och narvsida, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)