Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till hängde med

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till hängde med.


Vad betyder hängde med

Sett till sin synonym betyder hängde med ungefär förstod, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till hängde med. Vår databas innehåller även tre exempelmeningar på hur ordet hängde med kan användas i en mening.


Exempelmeningar för hängde med

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet hängde med kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Zaza var peppad och hängde med bra i duellerna trots sin ringa ålder, spelet var offensivt och respektlöst.  
  2. Superstjärnan släppte snörena, hängde med i offensiven och serverades av Ante Rebic för att sedan placera in 2-0.  
  3. Ibland är det lätt att det rinner iväg, framförallt för egen del men jag kände att jag hängde med och bet mig in i matchen.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om hängde med

Andra sätt att lära sig mer kring vad hängde med betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av hängde med är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om hängde med

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förstod synonymt med hängde med, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.