Synonymerna.se logotyp

Synonymer till händelsen

 

Synonymer till händelsen

Mer information om händelsen

Vi har totalt tio synonymer till händelsen, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för händelsen inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet händelsen

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet händelsen i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till händelsen

Ord som innehåller eller liknar händelsen: av en händelse, de sammanlänkade händelserna, dramatiskt händelseförlopp, föregående händelser, gå händelserna i förväg, gått händelserna i förväg, handelsanknuten, handelsblockad, handelsbod, handelsbruk, händelse, händelse

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av händelsen

händelsen synonym
andra ord för händelsen
händelsen betyder
exempel händelsen
händelsen förklaring
definition händelsen
händelsen i en mening
stavning händelsen
händelsen annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är händelsen synonymt med både evenemanget och eventet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)