Synonymerna.se logotyp

Synonymer till hålla ut

 

Synonymer till hålla ut

Engelsk översättning av hålla ut

  • hold out, stick it out, persevere

Närmeord till hålla ut

Ord som innehåller eller liknar hålla ut: behålla fattningen, bibehålla ståndpunkt, försöka hålla uppsikt, fortsätta hålla högsta kvalité, hålla, hålla alla trådar i sin hand, hålla ångan uppe, hålla av, hälla av, hålla efter, hålla fanan högt, hålla fast vid, hålla före, hålla god min, hålla grytan kokande, hålla hus

Sökvolym på internet för hålla ut

Sökvolymen för hålla ut är ca. 50 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 50 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om hålla ut

Vi har totalt fyra synonymer till hålla ut, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för hålla ut, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet hålla ut

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hålla ut synonymt med både framhärda och inte ge upp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)