Synonymerna.se logotyp

Synonymer till haja till

 

Synonymer till haja till

Engelsk översättning av haja till

  • start, be startled, boggle

Sökvolym på internet för haja till

Sökvolymen för haja till är ca. 10 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 10 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om haja till

Vi har totalt tre synonymer till haja till, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för haja till, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet haja till

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av haja till

haja till synonym
andra ord för haja till
haja till betyder
exempel haja till
haja till förklaring
definition haja till
haja till i en mening
stavning haja till
haja till annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är haja till synonymt med både bli förskräckt och rycka till, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)