Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till hagga

Här nedanför hittar du samtliga sju synonymer till hagga fördelade på två ordgrupper.


Vad betyder hagga

Sett till sina synonymer betyder hagga ungefär argbigga eller häxa, men är även synonymt med exempelvis "mara" och "ragata". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till hagga. Vår databas innehåller även sju böjningar av hagga, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av hagga

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet hagga.


Engelsk översättning av hagga

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet hagga.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "hagga" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet hagga förekommer det i genomsnitt ca. 10 sökningar på ordet per månad på internet. Den sökfras som sökmängden matchar mot är hägga


Närmeord till hagga

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar hagga.


Mer information om hagga

Andra sätt att lära sig mer kring vad hagga betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av hagga är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om hagga

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för hagga i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hagga synonymt med både argbigga och häxa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.