Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ha höga tankar

 

Synonymer till ha höga tankar

idiomatiskt uttryck
värdera högt

Mer information om ha höga tankar

Vi har totalt en synonym till ha höga tankar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för ha höga tankar inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ha höga tankar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ha höga tankar. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ha höga tankar samt även hur man stavar till ha höga tankar. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ha höga tankar eller en mer djupgående förklaring av ha höga tankar egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ha höga tankar är att leta efter antonymer till ha höga tankar, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ha höga tankar

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är värdera högt synonymt med ha höga tankar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)