Synonymerna.se logotyp

Synonymer till gråtmild

 

Synonymer till gråtmild

Sökvolym på internet för gråtmild

Sökvolymen för gråtmild är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om gråtmild

Vi har totalt två synonymer till gråtmild, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för gråtmild inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet gråtmild

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet gråtmild i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av gråtmild

gråtmild synonym
andra ord för gråtmild
gråtmild betyder
exempel gråtmild
gråtmild förklaring
definition gråtmild
gråtmild i en mening
stavning gråtmild
gråtmild annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är gråtmild synonymt med både gråtfärdig och sentimental, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)