Synonymerna.se logotyp

Synonymer till gemene man

 

Synonymer till gemene man

idiomatiskt uttryck
folk i allmännhet

Sökvolym på internet för gemene man

Sökvolymen för gemene man är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om gemene man

Vi har totalt två synonymer till gemene man, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för gemene man inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet gemene man

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av gemene man

gemene man synonym
andra ord för gemene man
gemene man betyder
exempel gemene man
gemene man förklaring
definition gemene man
gemene man i en mening
stavning gemene man
gemene man annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är gemene man synonymt med både allmoge och folk i allmännhet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)