Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till fyllt degknyte

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till fyllt degknyte fördelade på tre ordgrupper.


Vad betyder fyllt degknyte

Sett till sina synonymer betyder fyllt degknyte ungefär dumpling eller gyoza, men är även synonymt med exempelvis "klimp". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till fyllt degknyte. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet fyllt degknyte kan användas i en mening, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för fyllt degknyte

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet fyllt degknyte kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.

  1. Gyoza är ett tunt och fyllt degknyte som ångas och steks.
  2. "Dumpling", dvs. ett fyllt degknyte, har blivit en allt populärare maträtt i Sverige.

Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.


Engelsk översättning av fyllt degknyte

Här nedan hittar du den engelska översättningen av frasen fyllt degknyte.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "fyllt degknyte" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen fyllt degknyte förekommer det i genomsnitt ca. 210 sökningar på frasen per månad på internet.


Mer information om fyllt degknyte

Andra sätt att lära sig mer kring vad fyllt degknyte betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för fyllt degknyte samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av fyllt degknyte för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till fyllt degknyte, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om fyllt degknyte

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fyllt degknyte synonymt med både dumpling och gyoza, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.