Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fyllt degknyte

Synonymer till fyllt degknyte

Engelsk översättning av fyllt degknyte

  • dumpling

Exempelmeningar för fyllt degknyte

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet fyllt degknyte kan användas.

  1. Gyoza är ett tunt och fyllt degknyte som ångas och steks.
  2. "Dumpling", dvs. ett fyllt degknyte, har blivit en allt populärare maträtt i Sverige.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Sökvolym på internet för fyllt degknyte

Sökvolymen för fyllt degknyte är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fyllt degknyte

Vi har totalt tre synonymer till fyllt degknyte, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för fyllt degknyte, det finns även två exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda fyllt degknyte i en mening.

Data om ordet fyllt degknyte

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fyllt degknyte synonymt med både dumpling och gyoza, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)