Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fusionerad

 

Synonymer till fusionerad

Antonymer (motsatsord) till fusionerad

Sökvolym på internet för fusionerad

Sökvolymen för fusionerad är ca. 20 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 20 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fusionerad

Vi har totalt en synonym till fusionerad, samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för fusionerad inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet fusionerad

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet fusionerad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till fusionerad

Ord som innehåller eller liknar fusionerad: fusionerade

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fusionerad

fusionerad synonym
andra ord för fusionerad
fusionerad betyder
exempel fusionerad
fusionerad förklaring
definition fusionerad
fusionerad i en mening
stavning fusionerad
fusionerad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ihopslagen synonymt med fusionerad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är separerad en antonym till fusionerad.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)