Synonymerna.se logotyp

Synonymer till försvarare

 

Synonymer till försvarare

Engelsk översättning av försvarare

  • defender, defence lawyer

Sökvolym på internet för försvarare

Sökvolymen för försvarare är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om försvarare

Vi har totalt fyra synonymer till försvarare, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för försvarare, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet försvarare

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet försvarare i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till försvarare

Ord som innehåller eller liknar försvarare: försvara, försvåra, försvara med skäl, försvåra något, försvara sig, försvarad, försvarade, försvarar, försvarat, högt försvara någon, offentligt försvara sin avhandling

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av försvarare

försvarare synonym
andra ord för försvarare
försvarare betyder
exempel försvarare
försvarare förklaring
definition försvarare
försvarare i en mening
stavning försvarare
försvarare annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är försvarare synonymt med både advokat och back, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)