Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förstör

 

Synonymer till förstör

Sökvolym på internet för förstör

Sökvolymen för förstör är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om förstör

Vi har totalt sjutton synonymer till förstör, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för förstör inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet förstör

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet förstör i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till förstör

Ord som innehåller eller liknar förstör: agera i hemligt samförstånd, bli förstörd, den första, det förstås, ett fartygs första resa, födsel fötterna först, försöka förstå, först, första, förstå, första avbetalning, förstå det som sägs, första grunder

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av förstör

förstör synonym
andra ord för förstör
förstör betyder
exempel förstör
förstör förklaring
definition förstör
förstör i en mening
stavning förstör
förstör annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förstör synonymt med både demolerar och destruerar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)