Synonymerna.se logotyp

Synonymer till först

 

Synonymer till först

Engelsk översättning av först

  • at first

Sökvolym på internet för först

Sökvolymen för först är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om först

Vi har totalt en synonym till först, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för först, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet först

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet först i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till först

Ord som innehåller eller liknar först: acceptera försämring, agera i hemligt samförstånd, äktenskapsförslag, anförskaffa, återförsäljare, att vara försämrad, att vara försvagad, ballongliknande försegel, be någon att försvinna, bedövad och förslöad, behandla någon mycket försiktigt, bli försiktig, bli förskräckt, bli förstörd, budgetförslag, butiksförsäljare, den första, desperat försöka lösa ett problem, det förstås, efterforska, efterforskar, efterforskare, efterforskning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av först

först synonym
andra ord för först
först betyder
exempel först
först förklaring
definition först
först i en mening
stavning först
först annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är främst synonymt med först, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)