Synonymerna.se logotyp

Synonymer till föreskrev

 

Synonymer till föreskrev

Sökvolym på internet för föreskrev

Sökvolymen för föreskrev är ca. 50 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 50 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om föreskrev

Vi har totalt en synonym till föreskrev, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för föreskrev inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad föreskrev betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till föreskrev. Exempelvis kan man söka efter andra ord för föreskrev samt även hur man stavar till föreskrev. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av föreskrev eller en mer djupgående förklaring av föreskrev egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till föreskrev är att leta efter antonymer till föreskrev, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om föreskrev

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för föreskrev i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till föreskrev

Ord som innehåller eller liknar föreskrev: föreskrift, föreskriften, föreskriva, föreskrivande tro, föreskriver, föreskrivit, samling föreskrifter


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är dikterade synonymt med föreskrev, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)